Volně ležící „kasír taška“ na stole nenechala muže chladným, peněz uvnitř si ale užít nestihl
ilustrační foto
Louny

Podbořany - Podbořanští policisté v těchto dnech sdělili 41letému muži z Rakovníka podezření ze spáchání přečinu krádeže. Podle nich se měl koncem února dopustit krádeže v místním podniku v Podbořanech.

Využil nestřeženého okamžiku a u vstupu do podniku měl odcizit ze stolu volně ležící „kasír tašku“. Muž ihned po získání peněženky začal z místa utíkat. K jeho smůle ho však po několika metrech zadržela pořadatelská služba podniku a předala ho do rukou policistů.

"Peněženka s finanční hotovostí přesahující 3 tisíce korun byla policisty zajištěna a následně vrácena majiteli. Dále policisté zjistili, že muž byl již v minulosti pravomocně odsouzen za obdobnou majetkovou trestnou činnost, a to rozsudkem Okresního soudu Rakovník. Za zmíněný přečin hrozí muži díky jeho trestní minulosti pobyt za mřížemi až na tři léta," uvádí mluvčí policistů Kamil Marek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru