Žatec v lokalitě garáží na Popelišti stále řeší černé skládky. V poslední době se tam objevily dvě nové
Foto zdroj: město Žatec
Louny

Žatec - Opakovaný problém s černými skládkami řeší město Žatec v lokalitě garáží na Popelišti. V minulých dnech se tam objevily další dvě. Vytváření černých skládek je přitom přísně zakázané všude!

Odpad, a to i ten, který vznikne při vyklízení garáží či sklepů nebo starých domů, je nutné likvidovat v souladu s předpisy a zákony. Je možné využít kontejnery na separaci odpadu, a tam vytříděný odpad uložit. Nebo počkat na sběrnou sobotu v dané lokalitě. Nebo je možné KAŽDÝ DEN odvézt odpad na Sběrný dvůr v areálu u silnice na Holedeč.

"Děkujeme všem, kdo odstraňují odpad podle pravidel města! Ty, kteří tak zatím nečiní, prosíme, aby tato pravidla rovněž začali dodržovat. Děkujeme za pochopení!" píše žatecká radnice na svých webových stránkách.

skládka2

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru