Zámek Stekník zve o státní svátek na netradiční kostýmované prohlídky pro děti
Foto zdroj: Zámek Stekník
Louny

Stekník - Zámek Stekník zve v úterý 5. července na netradiční prohlídky na zámku Stekník, tentokrát zaměřené na děti (od 4 do 12 let).

Kostýmovaní průvodci v rolích členů hraběcí rodiny Kulhánků z Klaudensteina zábavnou formou provedou děti zámkem, děti během prohlídky vyplní tajenku, bude-li správně, objeví poklad v podobě sladké odměny. Menší děti mohou soutěžit za pomoci svých rodičů.

Interiéry jižního křídla, historické hračky a kočárky budou otevřeny pouze pro dětské prohlídky (není určeno pro běžného návštěvníka). Probíhat budou i klasické prohlídky I. okruhu: Reprezentační a soukromé prostory, II. Zahrady a III. okruhu samostatně.

Otevřeno bude od 10:30 do 15:30 hodin (čas zahájení poslední dětské prohlídky). Prohlídky pro děti začínají vždy v půl, klasické prohlídky v celou hodinu. Doporučuje se udělat rezervaci na tel.: +420 778 486 747 nebo e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

POZOR, v době od 12:30 do 13:30 hodin kostýmovaná prohlídka NEBUDE.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru