Jednoho udeřil boxerem do obličeje, dalšího bodnul nožem. Agresor se před policií snažil útéct do Německa
Ilustrační foto
Louny

Lounsko - Lounský policejní vyšetřovatel trestně stíhá 27letého muže z Mostu, který měl páchat trestnou činnost na Lounsku. Obvinil ho z několika trestných činů, a to z loupeže, výtržnictví a z těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu.

"Počátkem února v podvečerních hodinách kousek od budovy vlakového nádraží v obci Břvany přistoupil neznámý muž ke dvěma mladíkům. S cílem zmocnit se jejich mobilních telefonů jim měl začít vyhrožovat fyzickým napadením. Následně měl na ně zaútočit a jednoho z nich udeřit boxerem do oblasti obličeje. Muži z místa utekli, díky čemuž agresor jejich mobily nezískal. Jeden s mladíků však musel být po napadení ošetřen u lékaře. Policisté se incidentem začali ihned zabývat a po pachateli protiprávního jednání pátrali," uvedl policejní mluvčí Kamil Marek.

V polovině května přijali policisté oznámení o napadení muže neznámým pachatelem, k němuž došlo na Tyršově náměstí v Lounech. "V důsledku napadení nožem utrpěl poškozený středně těžká zranění a byl hospitalizován v nemocnici. Také po tomto pachateli kriminalisté pátrali," informoval o dalším případu mluvčí.

Polivisté následně zjistili, že se obou popsaných činů měl dopustit 27letý mladík. "Před dopadením utekl do Německé spolkové republiky, kde byl po součinnosti s tamní policií vydán k trestnímu řízení před orgány Policie České republiky. Po zadržení policejní vyšetřovatel dotyčného obvinil z trestných činů loupeže, výtržnictví a z těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu," dodal k případu Kamil Marek. 

Muž se momentálně nachází ve věznici pro jinou trestnou činnost. V případě prokázání viny mu hrozí za zmíněné protiprávní jednání trest odnětí svobody až do výše deseti let.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru