Dva mrtví v Litvínově byli manželé. V případu není nejspíš nikdo třetí
Ilustrační foto
Louny

Litvínov - Policisté dál zjišťují, co se stalo v jednom z litvínovských rodinných domů, kde byly nalezeny dvě mrtvé osoby. O případu jsme informovali v úterý večer.

V rodinném domě v Litvínově byli bez známek života nalezeni muž a žena v seniorském věku. Případ si na místě převzali krajští kriminalisté. Policisté jsou na počátku vyšetřování a nemohou sdělit příliš mnoho informací.

"Prověřujeme úmrtí manželského páru. Byla nařízena soudní pitva. Z ohledání místa činu nic nenasvědčuje tomu, že by na smrti muže a ženy měla podíl třetí osoba," uvedla Policie ČR. K události došlo podle informací naší redakce v části Chudeřín v jednom z okálů. Na místě bylo několik policejních vozů a blízké okolí domu bylo obehnané policejní páskou.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru