Na hlavním tahu z Prahy do Ústeckého kraje se převrátil kamion, řidič se nemohl dostat z kabiny
Foto: HZS Středočeského kraje
Louny

Slaný - Jednotky profesionálních hasičů z Kladna a Slaného vyjely k dopravní nehodě nákladního automobilu na obchvat Slaného na úrovni obce Netovice. Jde o hlavní tah z Prahy do Ústeckého kraje. Úsek s havarovaným kamionem se nachází mezi sjezdem z dálnice a čerpací stanicí Shell.

Vozidlo se převrátilo na bok a uvnitř zůstal řidič, který se sám nedokázal dostat ven. Přivolaní hasiči jej vyprostili a předali do péče zdravotnické záchranné služby.

Jednotky zasypaly uniklé provozní kapaliny a zamezily jejich dalšímu úniku. Silnice I/7 byla po celou dobu zásahu uzavřena. Vyproštění automobilu provede specializovaná firma.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru