Foto: Michal Hrdlička
Louny

Postoloprty - Tuto sobotu proběhl v Postoloprtech již jedenáctý ročník pohárové soutěže v tanci, twirlingu a mažoretkách: Postoloprtský Střevíc – Memoriál Kateřiny Vlasákové.

Soutěž proběhla v přátelském a soutěžním duchu, byla organizačně velice dobře zajištěná a již cestou k tělocvičně základní školy, bylo po cestě několik organizátorů, kteří navigovali soutěžící a návštěvníky.

Jako již tradičně jsme na této soutěži mohli vidět několik mažoretkových uskupení z blízkého okolí, mažoretky Princess Domeček Chomutov, mažoretky Sokol Černčice a Postoloprty zde reprezentovali hned dvě skupiny, Twirl team BezeVšeho Postoloprty a Postoloprtské mažoretky, které soutěžili ve formacích děti a kadetky a obě formace se umístili na prvním místě.

2803prty2 2f7db

Text a foto: Michal Hrdlička

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru