Foto: město Žatec
Louny

Žatec - V obřadní síni žatecké radnice proběhlo v sobotu 6. dubna další vítání nových občánků města. Při slavnostní události pozdravila rodiče s nedávnými novorozenci i dalšími příbuznými místostarostka Žatce Jaroslava Veselá.


Ve svém krátkém proslovu rodičům nejen poblahopřála k narození potomka, ale také připomněla, že je nyní čeká řada povinností, byť milých. „Především na vás leží odpovědnost za výchovu dítěte. Jistě jste připraveni dám mu lásku s péčí a nekonečnou obětavostí. Buďte mu oporou, rádcem i učitelem. Zároveň vám přeji, aby vaše dítě bylo pyšné na vás a věřím, že z něj vyroste hrdý obyvatel města Žatce,“ řekla Jaroslava Veselá.

Slavnostní vítání občánků pořádá žatecká radnice několikrát ročně. Pracovnice městské matriky na ně rodiče zvou, k pozvánce přikládají také žádost o telefonické potvrzení účasti, v jehož rámci se upřesní termín a čas konání události. Dubnové vítání bylo poslední před prázdninami, další se uskuteční v podzimních měsících. (kas)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru