Foto: město Žatec
Louny

Žatec - Žatecká radnice, sobota 6. dubna. V ten den v roce 1974 Zdeňka a Miroslav Novákovi vstoupili do stavu manželského. A ve stejné budově a ve stejný den, ale v roce 2024, si manželé se svou rodinou zopakovali manželský slib po 50 letech.

Zlatá svatba byla pro manžele Novákovi velkou, a překvapivou událostí. „Všechno to připravily děti, my o tom vůbec nevěděli. Ale povedlo se jim to,“ říkali potěšeně i dojatě paní Zdeňka a pan Miroslav.

0904svatba2 f264e

Na radnici ke zlaté svatbě je totiž dopravila historická auta. A u obřadu jim pak asistovali všichni nejbližší, tedy pravnouče, dvě vnoučata, dvě děti a jejich rodiny i další příbuzní.

K významnému jubileu manželům Novákovým poblahopřál starosta Žatce Radim Laibl. „Díky vám víme, že věčná láska, krásné manželství a šťastný rodinný život nejsou jen pohádkou, ale opravdovou skutečností. Dovolte mi vám popřát spoustu dalších krásných dnů, které spolu budete žít, pevné a dlouhé zdraví. Buďte dál svým dlouholetým vztahem příkladem nejen pro vaši rodinu, ale i pro ostatní,“ řekl manželům starosta při obnově manželského slibu. A zároveň projevil přání, aby se všichni znovu sešli za deset let při oslavě diamantové svatby. (kas)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru