Foto archiv Andrei Hotové
Louny

Cítoliby – Andrea Hotová je mladá maminka dvou dětí. Pochází z Cítolib na Lounsku. I když její míry nejsou 90/60/90 a má pár kilogramů navíc, stala se finalistkou soutěže krásy. Jako jediná z okresu Louny se dostala do finále Miss baculaté křivky.

1. Jak vás napadlo se do soutěže přihlásit?

Nikdy mě nenapadlo, že se i s mými „křivkami“ mohu zúčastnit soutěže krásy a dokonce Miss. Na spolek Baculaté Křivky, z.s. jsem narazila náhodou na Facebooku. Okamžitě mě tato skupina úžasných žen zaujala. Když jsem zjistila, že v minulosti pořádaly soutěž krásy Miss Baculaté Křivky a aktuálně běží další ročník, byl stanoven již poslední termín k přihlášení, tak jsem neváhala a zkusila své štěstí.
Chci svou účastí dokázat každé jedné slečně i paní, že i „větší“ holky mohou být krásné a sebevědomé. Chci každou jednu motivovat, být spokojená se sebou samotnou, a pokud je někde nějaká chybka na kráse, i ta jde vyřešit – pěkným make-upem, pravidelnou péčí o pleť, vhodným oblečením.

2304miss1 4623e

Foto archiv Andrei Hotové

2. Čekala jste, že se dostanete až mezi finalistky a budete soutěžit o korunku?

Opravdu mě ani ve snu nenapadlo, že bych byla vybrána jako finalistka. O to víc mě překvapilo, když mi jednou ráno v práci „pípla“ zpráva, kde mi holky z Baculaté Křivky, z.s. gratulovali, že jsem byla vybrána jako finalistka (poslední z dvanácti – jedna účastnice musela ze soutěže odstoupit)….

3. Jak soutěž probíhá?

První bylo vybrat finalistky. Během roku plníme různé úkoly, účastníme se soustředění, různých akcí i focení. Na podzim se bude konat finále, kde bude zvolena Miss Baculaté Křivky pro rok 2024. Pokud někdo ze čtenářů ještě Baculaté Křivky, z.s. nezná, může nás, nebo alespoň mě, začít sledovat na Facebooku či Instagramu, a tak mu neuteče žádné hlasování ani informace o průběhu soutěže.

2304miss3 136d4

Foto archiv Andrei Hotové

4. Bude i promenáda v plavkách?

Co se týče promenády v plavkách, tak my „holky do ruky“ se toho nebojíme a jdeme rovnou do spodního prádla….. tudíž promenáda v plavkách nebude.

5. Kdy bude finále?

Finále se bude konat v 14. 9. 2024 v Kolíně, v Hotelu Theresia.

2304miss4 339dd

Foto archiv Andrei Hotové

6. Co budou dělat vítězky soutěže? Existuje i světová soutěž baculek?

Vítězka se po dobu jednoho roku účastní různých akcí nejen v rámci Miss Baculaté Křivky, ale například i dalších doprovodných jako jsou různé přehlídky, spolupráce či focení. Nevím, zda existuje nějaká světová soutěž přímo pro baculky, ale u nás v České republice ji máme. Vím, že v roce 2023 vyhrála titul Miss Universe nepálská kráska Jane Dipika Garrett, která jako první v historii této soutěže dosáhla na titul miss ve velikosti plus size. Dokonce jsou i plus size modelky, například Ashley Graham. Tedy nic není nemožné,

7. Doporučila by jste účast v soutěži?

Budu opakovat svá slova, která jsem zveřejnila v mém představení v soutěži ….
Holky, pokud Vám někdo říká, že jsi ošklivá, tlustá, neupravená či něco podobného, nevěř ani jednomu slovu. Takto by nikdo mluvit o druhém neměl. Naopak, každá jedna žena je krásná, originální a úžasná, ať jí je 20 nebo 70 a nemá ideálně míry 90-60-90. Pokud Ti chybí sebevědomí, pojď, spolu ho určitě najdeme…. Doporučuji na sto procent přihlásit se do soutěže v některém dalším roce. Pořadatelky jsou perfektní, profesionální a jdou za svým cílem. A my finalistky se navzájem podporujeme. Já osobně bych přála vyhrát každé jedné z nás.

2304miss5 462cc

8. Budete se v budoucnu věnovat oblasti krásy či módy?

Pokud bude příležitost, velmi ráda bych se nějakého focení, přehlídky či propagace oblečení, líčení apod. jako „plus size modelka“ účastnila a nabídkám se bránit samozřejmě nebudu.
Podpoře mé účasti v soutěži se samozřejmě nebráním.

 

Přejeme hodně štěstí v soutěži i v životě!

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru