Ilustrační foto: CC0
Louny

Louny - Přijďte si zahrát, něco se dozvědět a diskutovat o novinářské práci, volbách a Evropské unii!

Workshop se zaměřuje na ověřování informací a pomůže účastníkům a účastnicím lépe se orientovat v médiích, vyhnout se dezinformacím a získat kvalitní podklady pro rozhodování – ať už ve volbách, nebo v běžném životě. Po workshopu bude následovat moderovaná debata s prostorem pro dotazy, kde spolu s hosty Konstaninem Sulimenkem a Maxmiliánem Novým můžou návštěvníci probrat témata týkající se novinářské práce, voleb do Evropského parlamentu i otázky spojené s Evropskou unií.

Účast na debatě není přímo vázaná na workshop, tudíž mohou dorazit jak zájemci pouze o workshop, tak také i ti, které zajímá jen samotná debata.

Kde? Městská knihovna Louny
Kdy? 25. dubna 2024 od 13:00 workshop pro seniory, od 16:00 debata s novináři
Pořádá: Fakescape, Kancelář Evropského parlamentu

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru