Kozly -  K nehodě, jejíž příčinou bylo nepřizpůsobení rychlosti vozidla v nevlídném počasí, vyjížděli dopravní policisté k obci Kozly. Ve čtvrtek odpoledne tam skončil na střeše osobní automobil.

Ilustrační foto

Havárie se stala na silnici I. třídy č. 15 mezi křižovatkou se silnicí II. třídy č. 257 a obcí Chrámce. Řidič osobního automobilu jedoucí od Lovosic dostal na mokré vozovce smyk a vjel za pravý okraj komunikace, kde se v silničním příkopu otočil s vozidlem na střechu. "Při nehodě utrpěl lehčí ujmu na zdraví jeho spolujezdec, on sám vyvázl bez zranění. Dechová zkouška neprokázala požití alkoholu. Nehodu šetří dopravní policisté," uvedla mluvčí lounských policistů Jaromíra Střelcová.

"Policisté upozorňují řidiče, že s nadcházejícím nepříznivým počasím budou stále častěji mokré či namrzlé vozovky a motoristé by tak na tuto situaci měli být připraveni a řízení motorového vozidla tomu přizpůsobit," varovala Jaromíra Střelcová.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru