Jimlín - Jako každý rok i letos jsme měli možnost se potkat na Novém hradě v Jimlíně. Původní tvrz ze 14. století ožila vánočními koledami i barokní hudbou.

Nádvoří zámku Nový hrad v Jimlíně. Foto: Zdeněk a Jana Plačkovi

Všechna nádvoří obsadil hradní jarmark, který kromě mnoha možností na nákup ručně vyrobených vánočních dárků nabídl i něco do snědku a svařák. V černé kuchyni bylo možné ochutnat chleba se sádlem, cibulí a jablky. Opravdu zajímavá a chutná kombinace. Nádherný pohled na České středohoří z hradní věže umožnilo vydařené prosincové počasí. A kdo se chtěl dozvědět jak se dříve na zámku žilo, mohl si prohlédnout interiéry zámku.

Začátek adventu na zámku v Jimlíně byl jako každý rok klidný a pohodový. A přestože máme před sebou krásný čas vánoční, z pohledu slavností na zámku v Jimlíně už se můžeme těšit, až jarní velikonoční slunce osvítí naše kopce a budeme se zde moci setkat při slavnostech jara.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru