Zástupci města ve tříčlenné sestavě navštívili partnerské město Lučenec
Zdroj: www.mulouny.cz
Louny

Louny, Lučenec - Ve čtvrtek 17. srpna zahájila tříčlenná delegace města ve složení místostarosta Mgr. Jan Čermák, předseda kontrolního výboru zastupitelstva města Jaroslav Zíval a místopředseda komise pro výchovu a vzdělávání rady města Mgr. Vladimír Antonín Hons oficiální návštěvu slovenského partnerského města Lučenec.

Delegace přijala pozvání primátorky města Lučenec PhDr. Alexandry Pivkové na městské slavnosti „VI. Lučenské hodovanie“. Hlavním cílem návštěvy je reprezentace města a podpoření vzájemné spolupráce partnerských měst nejen na poli školství, ale i kultury a sportu.

„Byli bychom rádi, kdyby se nám podařilo vyjednat nová partnerství i pro sportovní kluby nebo kulturní spolky“ uvedl k cílům návštěvy místostarosta Loun Mgr. Jan Čermák. Partnerské město Lučenec bylo prezentováno i na Letním lounském vábení a v loňském roce bylo představeno v rámci akce s názvem „Slovenský víkend“.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru