Lounsko - Zajímáte se o práci v Aisanu? V sobotu 16. září máte příležitost si výrobní závod lounské společnosti Aisan Industry Czech prohlédnout. Den otevřených dveří proběhne od 10 do 14 hodin.

Kromě prohlídky výrobních prostor budou pro návštěvníky připravené drobné dárečky a pro děti zábavné atrakce.

Proč pracovat právě v Aisan Industry Czech? Dostanete dovolenou navíc, má systém měsíčních a ročních bonusů, nadstandardní odpolední a noční příplatky, dostanete finanční odměnu při pracovních a životných výročí, poukázky na volný čas, příspěvky na dojíždění, příspěvky na životní pojištění, příspěvky na dětské tábory nebo placené volno v případě dálkového studia. Firma dále nabízí třeba firemní autobusovou dopravu nebo stravování jen za 15 korun.

Společnost pořádá i pravidelné společné aktivity. Kromě Rodinného dne a vánočního večírku mají zaměstnanci v oblibě i různá setkání, která si organizují sami a ve kterých se je firma snaží podporovat, například různé sportovní turnaje, takzvané „pivomeetingy" nebo také již tradiční aisanské prasopečení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru