Úspěšné mažoretky z Postoloprt rozšiřují své řady. Nezkusíte to?
Nábor nových mažoretek v Postoloprtech. Foto: Michal Hrdlička
Louny

Postoloprty - Velice úspěšné Postoloprtské mažoretky rozšiřují své řady, v sobotu byl pořádán v tělocvičně ZŠ Postoloprty nábor nových členek.

Postoloprtské mažoretky jsou soubor s dlouholetou tradicí i zkušenostmi. Působí pod záštitou centra sportu ZŠ Postoloprty od roku 2003, pod vedením Lenky Kindlové a Evy Bizoňové (obě jsou několikanásobné Mistryně ČR a Vicemistryně Evropy).

Za dobu svého působení se soubor propracoval mezi přední mažoretkové soubory v ČR. Za největší úspěch považují druhé místo na Mistrovství Evropy 2016, které se konalo v Anglickém městečku Crawley.

Do souboru se mohou hlásit nové členky až do konce října na trénicích souboru, které jsou pro MINI v neděli, tělocvična 1.stupně/ZŠ Postoloprty od 9:00 do 11:30 hodin nebo kontakty na soubor naleznete na stránkách www.postoloprtskemazoretky.cz.

1909nabor2

Foto: Michal Hrdlička

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru