Podbořany - Dvacet minut po sedmnácté hodině ve středu vyjely jednotky profesionálních hasičů z Podbořan a lezecká skupina Hasičského záchranného sboru Žatec do Podbořan do prostoru bývalého tankového cvičiště na vyproštění psa ze sklepa starého vojenského objektu.

Hasiči po zhruba kilometrové cestě lesem s prostředky pro záchranu na zádech došli k místu, kde fena sedmiměsíčního štěněte německého ovčáka spadla do sklepa hlubokého odhadem pět metrů pod úroveň terénu.

Hasiči pejska za použití nastavovacích žebříků a lezecké techniky z nepřístupného sklepení vysvobodili a předali šťastnému majiteli.

Foto

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru