Policisté dopadli vykradače chat. Kradl i jídlo, způsobil škody za více než 27 tisíc
Ilustrační foto
Louny

Smolnice - Od února až do září narušoval klid chatařů ve Smolnici neznámý pachatel. V rukách mu skončilo různé zařízení z šesti rekreačních objektů. Nepohrdl ani potravinami, způsobil škodu přesahující 27 tisíc korun. Policii se ale díky podařilo díky dobré osobní a místní znalosti vypátrat.

Chalupáři si mohli na konci minulého týdne konečně oddechnout. Policejní komisařka sdělila obvinění 50letému muži za trestné činy Porušování domovní svobody, Poškození cizí věci, Krádeže a také Krádeže ve stádiu pokusu.

"Dle výsledků šetření měl mít co do činění s násilným vniknutím do chat, k čemuž se ve výslechu také částečně doznával. Muž už svou zkušenost s podobnými činy má, jelikož se v minulosti dopustil majetkové trestné činnosti. Nyní mu hrozí až 3 roky odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Irena Pilařová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru