Strážníci v Lounech: Po útoku dohlédneme na okolí škol po vyučování
Chlapci šli zřejmě zrovna ze školy, když je napadl mladík (v červené čepici)
Louny

Louny - Městská policie v Lounech po fyzickém napadení mezi žáky základních škol oznámila, že budou ze strany městské policie prováděny kontroly okolí základních škol v době ukončení vyučování.

Tyto kontroly budou prováděny v delším časovém intervalu přibližně 30 až 45 minut, a to jak před školou, tak v jejím blízkém okolí. Jakékoli informace o šikaně, vyhrožování či fyzickém násilí, ať žáci nebo učitelský sbor neprodleně hlásí buď na místě strážníkům nebo na linku městské policie (156).

Policie České republiky událost fyzického napadení řeší. Na věci spolupracuje i sociální odbor Městského úřadu Louny.

Události spustilo video, které se objevilo na Facebooku a které má již přes půl milionu prohlédnutí. Na videu je vidět mladík v červené čepici, který "nahání" pár dalších mladíků ve skupince dětí, jdoucích nejspíše ze školy. Do obou se pouští hlava nehlava. Mlátí do nich a kope dokonce i po tom, co leží na zemi a kryjí se před dopadajícími ranami. Žádné z přihlížejících dětí nemá odvahu zasáhnout.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru