Dojde k některým změnám v jízdních řádech, dopravní úřad bude rozhodovat o udělení licence
Ilustrační foto
Louny

Louny - Dopravní úřad Městského úřadu Louny bude v nejbližších dnech rozhodovat o udělení licence na provozování vnitrostátní linkové dopravy osobní formou městské autobusové dopravy. Po nabytí právní moci rozhodnutí o udělení licence, bude schválen jízdní řád obou linek.

Vzhledem k časové náročnosti správního řízení informuje město Louny na svém webu o změně v jízdním řádu linky č. 1, ve kterém dochází k posunutí sobotního spoje č. 132 o +10 minut, tj. odjezd ze zastávky Louny,,žel.st. ze současných 19,20 hod v 19,30 hod z důvodu veřejného zájmu. Jízdní řád linky č. 2 zůstává beze změny.

Jízdní řády platné od 01.01.2018 pro obě linky budou zveřejněny na webových stránkách městského úřadu a veřejně přístupném portálu www.idos.cz po 20.12.2017.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru