Sníh na horách odtál. Lyžuje se už jen výjimečně
Na Klínech je v provozu vlek K1 Poma, na sjezdovce leží asi 30 centimetrů zmrzlého sněhu. Zdroj: webkamera Klíny
Louny

Krušné hory – Menší a níže položené lyžařské areály v Krušných horách jsou téměř bez sněhu. Někde sice vleky stále běží, ale sníh je přemrzlý.

Lyžovat se dá stále ještě na Telnici nebo Klínech. Teplé počasí se ale podepsalo na množství a kvalitě sněhu. Ve ski areálu Telnice na Ústecku jsou v provozu už pouze dětské vleky. „Ačkoliv jsme v sobotu 23. prosince spustili do provozu celý areál, kvůli odtávání sněhu zůstaly v provozu pouze dětské vleky na Mevě,“ řekl Jindřich Holinger ze ski areálu Telnice.

Na Mostecku se lyžuje jen ve ski areálu Klíny, kde jezdí vlek K1 Poma na malé sjezdovce. Je zde zhruba 30 centimetrů zmrzlého sněhu.

Na Bouřňáku na Teplicku letošní lyžařská sezóna ještě vůbec nezačala. Vedení Sport Centra Bouřňák chtělo vleky spustit na první svátek vánoční, ale po oblevě muselo své plány změnit a zahájení lyžařské sezóny odložit na neurčito. 

Dobré lyžařské podmínky tak v Krušných horách v současné době panují pouze na Klínovci nebo Božím Daru.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru