Stará hasičská zbrojnice je v tak špatném stavu, že se prodává jen za 22 tisíc korun
Stará zbrojnice ve Pšově. Foto Městský úřad Podbořany
Louny

Podbořany – Bývalá požární zbrojnice v Pšově u Podbořan je na prodej. Je to budova se zastavěnou plochou přes 120 čtverečných metrů – ale je v tak špatném stavu, že se prodává jen za 22 560 korun.

Objekt nabídlo k prodeji město Podbořany. Stavba leží těsně vedle výchovného ústavu a silnice do Podbořan. Ve skutečnosti jsou to budovy dvě, stojící těsně u sebe. Objekty jsou v havarijním stavu a jsou určeny k demolici.

„Padá střešní krytina, jsou tam uhnilé trámy, propadlá střecha, popraskané stěny,“ vypočetla jen některé ze závad Dana Růžičková z majetkového odboru Městského úřadu Podbořany.

Tak nízká cena u nemovitosti, byť silně zchátralé a zanedbané, je neobvyklá. Za podobnou cenu město nabízí také například použitý trezor, umístěný v přízemí radnice. Tato bezpečnostní schránka, „kostka“ o rozměrech přibližně 85 x 85 centimetrů, je k mání za 20 tisíc korun.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru