V Žatci probíhá týden knihovny. Dají se při něm i ušetřit peníze
Ilustrační foto. Zdroj: pixabay.com
Louny

Žatec – Týden knihovny probíhá nyní v Žatci. A kromě půjčování knížek a jiných čtenářských aktivit se při něm dokonce dají i ušetřit peníze. Knihovna totiž nabízí prominutí všech pokut za upomínky při pozdním vrácení knih. Nově zaregistrovaní čtenáři zase mohou využít slevy 50 % za roční poplatek, která platí jen tento týden.

Týden knihovny probíhá od 19. do 24. března. Je součástí celoměsíční akce Březen – měsíc čtenářů. Knihovna je otevřena tento týden každý den kromě úterý a neděle. Čtenáři mohou přijít buď do hlavního sídla knihovny, přemístěného nyní do náhradních prostor na náměstí v objektu staré pošty za chmelničkou, nebo také do pobočky knihovny v areálu ZŠ Jižní. Pobočka je ale otevřena jen v pondělí, ve středu a v pátek.

V knihovně je zaregistrováno více než 2600 pravidelných čtenářů. Například v roce 2016 knihovna zaznamenala více než 40 tisíc návštěv a její čtenáři si vypůjčili více než 97 tisíc knih či jiných dokumentů.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru