V Podbořanech město nechá vylepšit parkoviště u hřbitova
Ilustrační foto: pixabay.com
Louny

Podbořany – V Podbořanech se chystá oprava parkoviště u hřbitova před urnovým hájem. Práce mají proběhnout letos do konce srpna.

Radnice nyní hledá firmu, která by zakázku provedla. Před urnovým hájem je nyní jen betonová plocha. Město chce na místě nechat zřídit parkoviště s asfaltovým povrchem. Asfalt bude položen na ploše zhruba 400 čtverečných metrů.

Na území Podbořanska je nyní doloženo 64 hřbitovů či pohřebišť; některé se už nevyužívají a jde o historická místa, jiné jsou však nadále v provozu. Pietní místa zdokumentoval spolek Omnium, v březnu o nich proběhla také přednáška v podbořanském muzeu. V okolí samotných Podbořan jsou čtyři, označované jako hlavní, K Valovu, Hlubany a židovský.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru