Padesát let spolu. Na radnici se slavila druhá zlatá svatba
Alena a Ladislav Sedláčkovi. Foto město Žatec
Louny

Žatec – Trpělivost, tolerance, láska a respekt – takové bývají recepty na spokojená a dlouhotrvající manželství. Alena a Ladislav Sedláčkovi by určitě mohli přidat mnoho konkrétních dobře míněných rad a zkušeností ze svého života, neboť spolu dokázali vydržet padesát let a v sobotu si manželský slib zopakovali na radnici znovu: při zlaté svatbě.

Alena pracovala jako prodavačka nebo také na poště, Ladislav byl řadu let údržbář ve chmelařství. Jako novomanželé uzavřeli svůj sňatek v Žatci 20. dubna 1968. Po padesáti letech si to nyní zopakovali znovu.

Mají dva dospělé syny a už také i pět vnoučat. Rádi se věnují i svým koníčkům – Ladislav je úspěšný chovatel králíků, Alena se ráda stará o zahrádku. Blahopřejeme!

Šikovných manželských párů je v Žatci více, a tak během dubna to byla už druhá zlatá svatba na radnici. Před týdnem stejnou slavnost prožili i Helena a Martin Priebrachovi. Podrobnosti jsme psali ZDE.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru