Traktory se předvedou v plné parádě ve Skupicích
Traktory při loňské přehlídce ve Skupicích. Foto Jindřiška Riedlová
Louny

Skupice – Traktory při přehlídce, traktory při společné vyjížďce, traktory v prachu či blátě při soutěžních úkolech na poli. Mnoho zajímavostí budou moci vidět malí i velcí diváci, kteří se vydají v sobotu do Skupic u Postoloprt. Připraven bude čtvrtý ročník oblíbené traktoriády.

„Všechny předešlé ročníky byly úspěšné. Podívaná pro diváky je velice zajímavá, protože tu soutěží traktory od veteránů až po současné moderní vozy a závodníci předvádějí i sami získávají nevšední zážitky,“ uvedla Jindřiška Riedlová z týmu pořadatelů.

Soutěžit se podle ní bude v několika kategoriích: tovární frézy, malotraktory domácí výroby, traktory tovární výroby do 25 koní, nad 25 koní a nad 100 koní, veteráni i „podomácku“ vyrobené traktory. Pro závodníky bude připravena terénní trať za hřištěm. V 10 hodin vyjede spanilá jízda po Skupicích a v 10.45 hodin začnou soutěžní disciplíny.

V soutěži je každý rok přihlášeno přibližně dvacet traktorů, ale vystaveno jich je mnohem víc. „Nejde jen o sportovní výkony, ale je to přehlídka šikovnosti a umění lidí, kteří si svůj traktor sestavili nebo ten tovární skvěle a s láskou udržují. Přijeďte se všichni podívat do Skupic. Těšíme se na vás!“ říká další pořadatelka Libuše Smetková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru