Na pouti v Želči vystoupí v sobotu Lenka Dusilová
Pouť v Želči před dvěma roky. Foto archiv pořadatelů
Louny

Želeč – Lenka Dusilová bude v sobotu zpívat na Svatojánské pouti v Želči u Žatce. Dalšími hosty budou například Žatečanka, Postoloprtské mažoretky nebo také hudební skupina Nil. Připravena jsou i vystoupení cirkusových artistů.

Bohatý program pouti je připraven na tuto sobotu. Začíná v 11 hodin mší v kostele svatého Mikuláše. Potom je zábava připravena až do přibližně 22.30 hodin. Ukončí ji ohňová show a ohňostroj. Lenka Dusilová zahájí svůj koncert v 15 hodin, cirkusoví umělci ji vystřídají v 16.15 hodin.

Připraven je i bohatý doprovodný program, například ukázky činnosti hasičů, prohlídka bývalé školy a výstava fotografií z historie obce v její budově, jízdy na koních, ukázky zvířat, pouťové atrakce pro děti, stánky s občerstvením pro všechny. Pořadatelem je obecně prospěšná společnost Džbánsko.

„Tradice konání svatojánských poutí byla v Želči obnovena v roce 2007. Pouť pravidelně zahajuje mše v kostele, pak následuje průvod k soše sv. Jana Nepomuckého na návsi a celodenní oblíbený program,“ uvedla Lenka Vlčková z týmu pořadatelů.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru