Milovníci plavání mohou chodit do bazénu už jen měsíc
Ilustrační foto pixabay.com
Louny

Postoloprty – Kdo rád chodí plavat do oblíbeného bazénu v Postoloprtech, na návštěvy mu teď zbývá už jen poslední měsíc. Bazén ukončí nynější sezonu 17. června. Od následujícího dne bude pro veřejnost uzavřen. Začne tradiční letní odstávka, údržba a renovace některých částí sportovního areálu.

Přes léto bude uzavřen komplet celý areál – tedy plavecký bazén, sauna i posilovna. „Uzavírka a plánovaná technologická odstávka potrvají od 18. června do 13. září,“ informovala Iveta Petřivalská ze společnosti Služby města Postoloprt. Během letní přestávky bude podle ní opravena pánská umývárna, provedeny budou i další menší nezbytné opravy v areálu.

Bazén v Postoloprtech byl před třemi roky zateplen a prošel větší rekonstrukcí za více než 11 milionů korun. Od loňského podzimu se za vstupné a další služby v jeho areálu dá pohodlně zaplatit i platební kartou. Návštěvnost oblíbeného bazénu se v posledních dvou letech ještě zvýšila i díky tomu, že plavecká hala v Lounech byla roku 2016 odstavena z provozu a pak i zbourána a část milovníků plavání začala jezdit do sousedních Postoloprt, vzdálených jen sedm kilometrů.

V současné době jsou v okrese Louny v provozu jen dva kryté bazény – jeden v Postoloprtech a druhý v Žatci. Nová plavecká hala v Lounech se ještě nezačala stavět. Otevřena pro veřejnost podle současných informací by měla být nejdříve v roce 2020.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru