Zajímavost: V pěkné rozlučce s Tomášem Rosickým nechyběla lounská stopa
Foto archiv Tomáše Rosického
Zajímavosti

Praha, Louny - Devatenáct tisíc diváků dokázala v sobotu v podvečer na pražskou Letnou přilákat rozlučka s Tomášem Rosickým, legendou českého i světového fotbalu. Takovou návštěvou se v posledních letech nemůže pochlubit prakticky žádný ligový zápas.

A exhibiční utkání mezi výběrem českých a světových fotbalistů se sedmi brankami mělo i "lounskou stopu". V týmu pomocníků a rozhodčích byl Radek Příhoda, rozhodčí z Loun, jinak také ředitel Správy sportovních zařízení města Loun. Branku českého týmu hájil Petr Čech, který svou skvělou sportovní kariéru ve velkém fotbale nastartoval jako mladík mezi tyčemi v Blšanech, jednu z branek vstřelil Štěpán Vachoušek, který rovněž určitou dobu hrál za Blšany.

Tomáš Rosický ukončil svou hráčskou kariéru ve 38 letech. Je jedním z nejznámějších českých fotbalistů posledních let. Dokázal rozdávat fotbalovou radost, fanoušci na celém světě jeho způsob hry milovali. Na Letné mu v závěru mocně aplaudovali.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru