Postoloprtské mažoretky obhájily titul Mistrů České republiky
Foto: Postoloprtské mažoretky
Zajímavosti

Poděbrady - Postoloprtské mažoretky úspěšně ukončily seriál Národního šampionátu mažoretkových skupin. Mistrovství se zúčastnily mažoretkové skupiny z celé republiky - začalo v květnu na úrovni regionálních kol, poté pokračovalo zemským finále Čech a Moravy a vyvrcholilo ve finále Mistrovství ČR právě v Poděbradech.

Postoloprtké mažoretky začaly svou cestu šampionátem účastí na regionálním kole v Žatci se všemi třemi skupinami ve věkových kategoriích děti mladší, děti starší a senior. Všem třem se podařilo postoupit do dalšího kola soutěže. Děti mladší se zde staly I. Vicemistry oblasti, děti starší a seniorská skupina Mistry oblasti.

Ve Strakonicích, kde se konalo vyšší kolo soutěže – tedy Mistrovství Čech, dosáhly mladší děti na čtvrtou příčku, v kategorii dětí starších Postoloprtské mažoretky získaly titul Mistrů Čech, stejně tak jako v kategorii seniorů. Do finále šampionátu se tedy holky vydaly opět v „plné partě“!

2106mazoretky

Foto: Postoloprtské mažoretky

Finále národního šampionátu v Poděbradech je pro všechny zúčastněné skupiny vyvrcholením celé soutěžní sezony. Mažoretky čekal náročný soutěžní víkend - poměřily zde své síly nejlepší soubory z Čech a Moravy. Postoloprtské mažoretky – děti mladší, se v celkovém pořadí umístily na 7. místě, v kategorii dětí starších vybojovaly krásné 4. místo. Nejúspěšnější skupinou Postoloprtských mažoretek se stala seniorská skupina, pod trenérskou taktovkou Kristýny Graslové – nejstarší děvčata vybojovala zlato ve své kategorii a obhájila titul Mistrů České republiky z loňského roku. Jako třešničku na dortu získala seniorská skupina i ocenění za nejlepší pochodové defilé letošního šampionátu!

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru