VIDEO: Podívejte se na nejdražší a nejlevnější nemovitosti na Mostecku
Radek Molík
Zajímavosti

Most - Trh s nemovitostmi je velmi rozmanitý a nabízí i řadu paradoxů. Zajímalo nás, co se právě teď prodává na Mostecku. Obrátili jsme se na největší mosteckou realitní kancelář Molík reality. Její majitel a makléř v jedné osobě Radek Molík nám představil nejdražší a nejlevnější nemovitost, která se v současné době v Mostě prodává, a informoval nás o tom, jak to vypadá na trhu nemovitostí.

„Nemovitosti dneska spíš nejsou. Nabídka je rozmanitá a najdeme v ní i nemovitosti méně kvalitní a naopak velice zajímavé,“ informoval nás Radek Molík.

V Mostě nás provedl dvěma nemovitostmi: Navštívili jsme vilový dům, který se nachází v objektu bývalých kasáren a v současné době se prodává za 7,7 milionu korun. Je vhodný pro investora, který může dokončit započatou a ze 75% dokončenou rekonstrukci tohoto objektu, na jejímž konci může být v domě desítka luxusních bytových jednotek. Investor musí počítat ještě se třemi až pěti miliony korun na dokončení prací na objektu do stavu k bydlení a případnému prodeji jednotlivých bytových jednotek. Dům má cca 1000 m2 podlahové plochy, náleží k němu zahrada o výměře 2000 m2 a také sklep.

„Je to nemovitost, kde lidé budou bydlet v zajímavé části města, budou mít stropy, jež mají výšku přes 3 metry. Budou bydlet relativně za málo peněz a budou k tomu mít vlastně vše, co potřebují, ať je to parkování, menší zahrádka, vše si k tomu najdou,“ sděluje Radek Molík. Více informací o bytovém domě najdete zde.

Videoreportáž

https://www.youtube.com/watch?v=V86EhdUcez4

Jako druhou nemovitost jsme navštívili bytovou jednotku, která se nachází v domě v centru města, ve starší zástavbě. Jedná se však o jeden ze čtyř panelových domů, které můžeme zařadit mezi nemovitosti, o které se zrovna zájemci nepřetahují. Jedná se o velmi problémové domy, kde jak říká Radek Molík, si lidé svého bydlení neváží a tak to v domech i vypadá. Oproti tomu samotná bytová jednotka je ve velmi dobrém stavu, je to garsonka po kompletní rekonstrukci, ve 13. patře bloku 383 se dvěma výtahy, byt má balkon a krásný výhled na centrum Mostu. Byt se prodává za 179 tisíc korun, což je momentálně nejlevnější nemovitost, která se v nabídce Molík reality nachází.

Paradoxně se právě nejlevnější nemovitost nachází v nejžádanější mostecké lokalitě a je ve velmi dobrém stavu, ta nejdražší zase bude potřebovat nějaké investice. Co je však pro všechny majitele nemovitostí velmi dobrou zprávou: Právě ta jejich se nyní určitě dlouho prodávat nebude, zvláště ne, pokud se rozhodne ji prodat přes Molík reality. Může se obrátit přímo na velmi zkušeného a místního trhu znalého Radka Molíka, který prozradil, že například bytové jednotky se prodají průměrně nejpozději do 3 týdnů.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru