Vroutek - Speciální pořádková jednotka, dopravní policisté a policisté pořádkové služby dohlíželi na bezproblémový průběh hudebního festivalu ve Vroutku.

2908svetla

"V průběhu pořádání festivalu nedošlo k žádnému narušení veřejného pořádku, útoku na veřejného činitele, zranění osob či vážné dopravní nehodě," shrnula výsledky mluvčí policistů v okrese Louny Jaromíra Střelcová.

Policisté zkontrolovali 86 osob a stejný počet motorových vozidel. Zjistili 22 přestupků v dopravě, za něž uložili pokuty v celkové výši 14 500 Kč. Dva řidiče přistihli při řízení pod vlivem návykových látek. Dále policisté vyjížděli k několika oznámením týkajících se krádeží.

Šetří například krádež věcí z předsíňky stanu, odkud neznámý pachatel odcizil mobilní telefon a finanční hotovost. Dále kabelku s věcmi, kterou si poškozená volně odložila před stan a měla v ní mobilní telefon, peněženku s finanční částkou, doklady a platební kartou. Způsobená škoda přesahuje 36 000 Kč. Ve věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže, porušování domovní svobody a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru