Spustili jsme novou aplikaci. Ukáže vám aktuální zásahy hasičů, policie i záchranky
Aplikaci Tísňová linka.cz stahujte zdarma v Google Play.
Co se chystá

ČR - Zajímáte se o práci hasičů, policistů, strážníků či zdravotnických záchranářů? Mohla by se vám v tom případě líbit naše nová aplikace, kterou jsme právě spustili jako doplněk k našemu novému webu. Jmenuje se stejně - Tísňová linka.cz.

Aplikace přináší zprávy z webu na obrazovky mobilů a tabletů s operačním systémem Android od jeho čtvrté verze a novější. Byť jsme mobilní verzi webu vyladili k velmi rychlému načítání a s příjemnou grafikou, aplikace je aplikace. Je ještě přehlednější a dokáže vás upozornit na každý aktuální článek.

Stejně jako na webu tisnovalinka.cz si můžete prohlížet zprávy z aktuálních zásahů policistů, hasičů, městských policistů a zdravotnické záchranné služby. Vychytávkou je ukazatel posledních vydaných zpráv z uplynulých 24 hodin, který je populární i na našem webu.

Web Tísňová linka.cz jsme spustili v polovině března. Po měsíci fungování se na něj přišlo podívat 17 tisíc čtenářů a na Facebooku si jeho profil oblíbily už skoro tři tisícovky lidí. Děkujeme.


Aplikace je zdarma, stahovat ji můžete zde

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru