V Žatci bude čarodějnický rej, čeká vás bohatý program
Ilustrační foto: Olga Markuzziová
Co se chystá

Žatec - Městské divadlo Žatec, DDM Žatec, Chrám chmele a piva, Záchranáři  Žatec, Hasiči Žatec, MP Žatec, ZŠ Komenského alej, ZŠ a MŠ Dvořákova Žatec a Správa technických služeb Žatec připravili na neděli 30. dubna Čarodějnický rej. Proběhne na náměstí Svobody a v Letním kině. Podívejte se, jaký program vás čeká.

Program:

16:30 RADNICE (Nám. Svobody) - Přivítání všech lepých děv a bab

17:00 Zahájení v podání mažoretek ZUŠ Žatec a MŠ Alergo Žatec. Odchod průvodu čarodějnic od radnice k areálu Letního kina. (Průvod půjde pouze v jednom jízdním pruhu,  dbejte prosím pokynů pořadatelů. Cesta povede přes ul. Obránců míru, Nám. Prokopa Malého do ulice Jaroslava Vrchlického)

17:30 LETNÍ KINO ŽATEC (Vrchlického ulice)- Volba „MISS ČARODĚJNICE 2017“, Rej čarodějnic, soutěže pro děti a prezentace sdružení

18:30 Zapálení hranice a upálení čarodějnice (Pod stadiónem Mládí u jídelny ZŠ Komenského alej)
Katovská pořádková služba.
Hudba:  H3K Podbořany a JAKUB MACHULDA - ELVIS (Letní kino)
Moderují: MILAN HOŘEJŠÍ a RADKA MAŠKOVÁ

V průběhu akce se vám představí: Dobrovolní hasiči, Záchranáři Žatec, Lukostřelci, Junák Žatec, ZuŠ Žatec, Karate - DO Sakura, Aikido Žatec, Thai box Žatec a další.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru