Nepřiměřená rychlost, zvěř, alkohol. Policisté na Lounsku vyjížděli minulý týden k 29 nehodám
ilustrační foto: e-deniky.cz
Louny

Lounsko - V průběhu minulého týdne policisté řešili na silnicích lounského okresu 29 dopravních nehod. Naštěstí jejich vlivem utrpěly jen 4 osoby lehké zranění. K těžším následkům nedošlo.

Celková škoda se vyšplhala na 1 033 500 korun. Pomyslným vítězem se s počtem 19 dopravních nehod opět stal způsob jízdy. Nepřiměřená rychlost byla na vině 3krát a 2krát nedání přednosti v jízdě. Řidiči nezavinili 5 střetů, vběhla jim do cesty zvěř.

O víkendu se přihodilo 9 dopravních nehod. Většina lehce zraněných utrpěla své rány právě v těchto dnech, dohromady 3 účastníci. Škoda způsobená těmito kolizemi dosáhla částky 352 tisíc korun. Způsob jízdy byl na vině 4krát. Ve 3 případech řidiči sešlápli plynový pedál až do nepřiměřené rychlosti a 2krát se pod kola aut připletla zvěř. Policisté odhalili, že jednomu z řidičů koloval v těle alkohol.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru