V Lounech proběhne v sobotu Evropský pohár ručních kol, dojde k uzavírkám ulic
ilustrační foto: CC0
Louny

Louny - V sobotu 16. června se koná v Lounech 16. ročník Evropského poháru ručních kol - European handbike circuit. V rámci doprovodného programu se mohou zájemci zúčastnit nesoutěžní jízdy na všem, co má kolečka, nebo jen mohou přijít fandit závodníkům.

Soutěžit se bude ve dvou disciplínách - časovka jednotlivců a kritérium jednotlivců v ulicích města. Akce odstartuje v 10 hodin na Komenského náměstí časovkou jednotlivců. Ve 13.30 hodin pak proběhne slavnostní zahájení letošního ročníku European Handbike Circuit. Kompletní program naleznete zde. Porobné informace k poháru naleznete na stránkách www.askelna.cz.

S akcí bude souviset také omezení provozu v ulicích města Loun i v okolí. Kompletní omezení a uzavírky ulic si můžete přečíst na letáčku zde.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru