U Luny začala přestavba chodníků, zastávka ve směru na Prahu je zrušena
Chlapi rozebírají konstrukci zastávky u Luny. Foto Libor Želinský
Louny

Louny – V Lounech začala přestavba prostranství v okolí frekventované autobusové zastávky u Luny v ulici SNP. V místě probíhá rekonstrukce chodníků a parkoviště. Samotná zastávka v této lokalitě ve směru na Prahu byla na měsíc a půl zrušena, autobusy ji od pondělí míjejí bez zastavování.

Práce provádí stavební firma Stavkom Veletice. Prostor zastávky a okolí je ohraničen, chystá se rekonstrukce povrchu chodníků a také malého parkoviště pro osobní auta. Pracovníci firmy v úterý také například rozebírali konstrukci zastávky.

Autobusy ve směru na Prahu nyní u Luny nezastavují. Cestující musí nastoupit či vystoupit na náhradních zastávkách – buď v ulici Osvoboditelů, nebo na autobusovém nádraží. „Zastávka Luna ve směru na Prahu je dočasně zrušena od 16. července do 31. srpna,“ informovala Dana Lávicová z lounské radnice.

V pondělí bylo uzavřeno také malé parkoviště pro přibližně deset osobních aut, umístěné na volné ploše pod stromy za zastávkou. Chystá se jeho rekonstrukce, termín uzavření je nyní na místě oznámen až do října. Termíny dokončení obou uzavírek – zastávky i parkoviště - jsou orientační a ještě se mohou změnit. Město a stavební firma je budou upřesňovat podle průběhu prací.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru