Krádež v autobusu: O svou brašnu přišel během jízdy řidič
ilustrační foto: e-deniky.cz
Louny

Podbořansko - I s nedostatkem informací dokázali pracovat podbořanští policisté a vypátrat muže, který měl odcizit tašku z autobusu. Podle policistů měl provinilec využít nepozornosti řidiče autobusu a odcizit jeho brašnu z přihrádky nad sedadly.

Policisté měli jen omezené informace k možnému pachateli, ale i ty jim stačily. "Podle popisu a díky své osobní a místní znalosti se dopátrali k 58letému muži, který se ve výslechu policistům ke svému činu měl doznat. Údajně si myslel, že někdo tašku i s věcmi v autobuse zapomněl," uvedla policejní mluvčí Irena Pilařová. 

Poškozenému měl muž s taškou odcizit také finanční hotovost a platební kartu. Škoda měla dosáhnout téměř 4 tisíc korun. Výtečník si od policistů vyslechl podezření z trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Za jeho čin by ho soud mohl poslat do vězení až na dvě léta. Případ je řešen ve zkráceném přípravném řízení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru