Řidiči, pozor! Oprava železničního přejezdu uzavře silnici v Lounské ulici
ilustrační foto
Louny

Žatec - Řidiče v Žatci čeká další uzavírka. Naštěstí jen dvoudenní. Silnice číslo II/250 v ulici Lounská v místě železničního přejezdu (u areálu sběrných surovin) bude neprůjezdná v termínu od čtvrtka 22. listopadu do pátku 23. listopadu, a to z důvodu realizace obnovy uvedeného přejezdu.

Obousměrná objízdná trasa uzavřeného úseku komunikace pro osobní dopravu a nákladní dopravu do 6 tun bude vedena z křižovatky ulic Lounská x ul. Plzeňská po silnici I. třídy ve směru na Velichov, Žiželice k mimoúrovňové křižovatce "Vysočany" a dále ve směru k "MÚK" Bitozeves a odtud směr Staňkovice, Žatec.

Nákladní doprava nad 6 tun bude vedena ze silnice I. třídy dopravním značením po silnici č. II/225 ulicí Boženy Vikové - Kunětické, ul. Komenského alej, ul. Pražská výjezdem ze Žatce směr Trnovany a za touto obcí s odbočením v trase obcí Zálužice-Rybňany-Staňkovice - platí rovněž pro oba směry jízdy.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru