Mladý opilec se převalil s autem do pole. Vyvázl jen s modřinami, před sebou má ale hrozbu vězení
Ilustrační foto
Louny

Lounsko - Až tři léta odnětí svobody, peněžitý trest nebo zákaz činnosti hrozí 23letému řidiči, kterému dopravní policisté nyní sdělili podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Co provedl? Svým jednáním pod vlivem alkoholu způsobil dopravní nehodu. "Ke konci října 23letý řidič zřejmě nepřizpůsobil rychlost svého vozidla a vjel u obce Sulec mimo vozovku, kde se vozidlo otočilo přes střechu zpět na kola do pole. Podle informací utrpěl muž pouze pohmožděniny. Policisté však po provedení dechové zkoušky zjistili, že řidič je ovlivněn alkoholem," přiblížila případ lounská policejní mluvčí Irena Pilařová.

Přístroj na svém displeji ukázal až 1,90 promile alkoholu v dechu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru