Za týden řešili policisté na silnicích okresu čtyři desítky havárií
Jedna z havárií na Žatecku z minulých dní. Foto: e-lounsko.cz
Louny

Lounsko - Během 15. týdne roku řešili policisté na Lounsku 41 dopravních nehod. I přes zvýšený počet střetů se policisté nesetkali s tragickými následky. Lehce se zranilo 13 účastníků. Škoda způsobená kolizemi byla vyčíslena na 2 581 000 korun.

U jednoho z bourajících odhalili policisté hladinu alkoholu v jeho těle. Nejpočetnější příčinou nehod byl s číslem 15 způsob jízdy. Zvěř se připletla do cesty 10 řidičům. Nepřiměřenou rychlostí jelo 8 vozidel a stejný počet řidičů boural kvůli nedání přednosti v jízdě.

Z daného výčtu nehod se jich o víkendu událo 16. Lehce zraněno bylo 7 osob. Celková škoda se vyšplhala na jeden milion korun. V těchto dnech byla nejčastější příčina střetů rychlost, a to v šesti případech.

Nehody nezaviněné řidiči napočítali policisté 4krát. Stejně početná příčina střetů byl i způsob jízdy. Přednost v jízdě nedali před nárazem dva řidiči.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru