Město Podbořany zapůjčí zdarma nádoby na biologicky rozložitelný odpad, papír a plast
město Podbořany zdarma zapůjčí tyto nádoby. Foto zdroj: Město Podbořany
Louny

Podbořany - Město Podbořany připravilo pro občany města projekt „Systém svozu Podbořany“. Tento projekt byl spolufinancován z fondů Evropské unie prostřednictvím operačního programu Ministerstva životního prostředí.

Smyslem a obsahem projektu je zvýšit množství vytříděného odpadu od obyvatel města a zmenšit objem komunálního odpadu – netříděného. Pro uskutečnění toho projektu byly pořízeny nádoby na biologicky rozložitelný odpad, plast a papír.

V rámci uvedeného projektu město Podbořany zdarma zapůjčí tyto nádoby, za splnění dotačních podmínek, obyvatelům města, kteří bydlí v rodinných domech se zahradami ve městě Podbořany.

Pokud máte zájem, obraťte se na odbor místního hospodářství a služeb, kancelář č. 208, u paní Martiny Elbogenové, která Vám poskytne informace, zda splňujete podmínky zápůjčky a můžete zdarma získat tyto nádoby.

Další informace

Telefonní kontakt: 415 237 527

Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru