Pohozené injekční stříkačky dál zaměstnávají strážníky. Jednu našli u sportovního areálu!
ilustrační foto
Louny

Žatec - Se zdravím a životy především dětí hazardují narkomané, kteří opakovaně vyhazují na zem použité injekční jehly a stříkačky.

Mezi každodenní činnosti strážníků městské policie tak patří i sběr injekčních jehel, na které upozorňují obyvatelé města. K několika nahlášeným nálezům nebezpečného odpadu po narkomanech vyjížděli v posledních dnech žatečtí strážníci.

Ve středu 12. června byl žateckým strážníkům hlášen nález použité injekční stříkačky v ulici Tyršova. Hlídka provedla sběr do speciálního kontejneru. Strážníci poté zkontrolovali přilehlé okolí, které bylo v pořádku. Dva dny poté vyjížděli strážníci k nálezu několika injekčních jehel v ulici Studentská. 

Sběr nebezpečného odpadu po narokomanech zaměstnává strážníky minimálně dvakrát do měsíce. Ve druhé polovině května vyjížděli například k nálezu použité injekční stříkačky v ulici Čeradická u sportovního areálu Mládí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru