Malí milovníci komiksu si užili nocování v knihovně. Podmínkou byl vstup ve vlastní masce
Komiksové nocování v knihovně. Foto zdroj: město Žatec
Louny

Žatec - Malí milovníci komiksu se sešli v pátek 4. října na tematickém nocování v knihovně. Netradiční podmínkou byl vstup ve vlastní masce, a tak bylo na dětském oddělení k vidění několik Spidermanů, Batmanů, SpongeBob, Brok Špindíra, Thor, myška Minnie a jiní.

Děti soutěžily, hrály hry, vytvářely vlastní komiks a fotili se se speciálními komiksovými bublinami. V pozdních hodinách si zalezli do spacáků a zaslouženě si odpočinuli. Ráno čekalo malé nocležníky vyhodnocení a předání drobných dárečků. Všem účastníkům patří velký dík za velice vydařenou akci a organizátoři se již těší na další. Příští nocování bude zaměřeno na vánoční radovánky. (mkž)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru