Děti z mateřinky se radují z nových přírodních prvků na školní zahradě. Poslouží k rozvoji obratnosti i relaxaci
Přírodní zahrada MŠ Alergo je opět krásnější. 2x foto: MŠ Alergo
Louny

Žatec - Děti z Mateřské školy Alergo se radují z nových přírodních prvků, které na školní zahradu zajistilo město Žatec, odbor místního hospodářství, spolu s technickými službami.

Mohutné kmeny stromů, ale i menší kusy, budou dětem pomáhat k zdokonalení motorických schopností a dovedností, k rozvoji obratnosti a pohybu, k relaxaci. Další poděkování patří mamince Libertinové ze třídy Fialek za zajištění certifikovaného písku do nově opraveného pískoviště.

Nyní se Zahrada smyslů a poznání pomalu chystá k zimnímu spánku. Děti sklízejí poslední vypěstované plody ovoce a zeleniny z truhlíků, o které se staraly a měly možnost pozorovat jejich růst.

"Děkujeme našim rodičům, městu Žatec, technickým službám a všem, kdo nám pomáhají. Moc si toho vážíme," uvedla ředitelka školky Šárka Jílková.

Šárka Jílková, ředitelka MŠ Bří Čapků

1110skolka2

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru