Swing, tango, metal, romskou hudbu a především divoké historky nabídne komedie Kouzelná vyhlídka
Foto: městské divadlo Žatec
Louny

Žatec - Městské divadlo v Žatci uvede novou hudební komedii plnou hudby a divokých historek. Odehraje ji Divadelní společnost Frída v pondělí 21. října od 19 hodin.

Diváky čeká zcela nový žánr v repertoáru této divadelní společnosti, hudební komedii, a to hned ze čtyř hudebních ér. První z nich se odehrává v období, kdy vyšší společnost a filmové hvězdy propadly swingu. Ve druhém příběhu se seznámíme s hrdinou z řad policejního sboru, který řeší spory se svojí manželkou s vůní exotiky argentinského tanga.

Ve třetím se potkáme s podivínským taxikářem, který svým zákazníkům komplikuje život s příchutí metalu devadesátých let. A konečně ve čtvrté prožijeme dilema ministerského předsedy, který se setkává s albánským bossem a hudbou balkánských Romů.

Scenáře a režie se ujal Jakub Nvota. V žateckém divadle zahrají Bára Munzarová, Daniela Šinkorová, Radim Novák a Martin Trnavský.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru