Loupežné přepadení v Postoloprtech! Tři mladíci v kapucích napadli a okradli muže na ulici
ilustrační foto
Louny

Postoloprty - Ve středu ve večerních hodinách požádala o spolupráci hlídku městské policie v Postoloprtech hlídka policie České republiky při pátrání po, jak se později ukázalo, trojici mladistvých osob v kapucích. Tyto osoby dle oznamovatele přepadly v Postoloprtech muže, který byl během přepadení fyzicky napaden a následně okraden.

Obě hlídky vyrazily ihned do míst, kam útočníci dle informací od poškozeného běželi. Díky velice dobré a rychlé spolupráci hlídek Policie ČR a městské policie, byli útočníci bezprostředně po spáchání trestného činu zadrženi i přes jejich skrývání se pod zaparkovaným osobním vozem.

Redakci se povedlo zjistit, že uvedení pachatelé mají na svědomí několik loupežných přepadení i v okolních městech. Ředitel městské policie v Postoloprtech Roman Kaleja apeluje na širokou veřejnost, aby se nebála kontaktovat městskou či státní policii, pokud jsou v tísni nebo jim hrozí nebezpečí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru