Žatečtí zastupitelé odložili projednání koupě Lidového domu a Moskvy i stěhování skateparku
KD Moskva. Ilustrační foto
Louny

Žatec - Dva z bodů, které veřejnost nejvíce zajímaly, byly ze čtvrtečního jednání Zastupitelstva města Žatce odloženy na 12. prosince: Nabídka na odkoupení Lidového domu a debata o tom, zda skatepark pod hradbami bude vedle nového parkoviště, nebo se přesune na jiné místo.

Oba body zastupitelé odložili na svou další schůzi ze stejného důvodu, a to kvůli doplnění informací.

Vedle Lidového domu se městu nabízí ke koupi také Moskva. Zastupitelé se chtějí seznámit se stavem obou budov, s potřebnými opravami i s možnostmi využití. Teprve potom chtějí jednat o tom, zda vůbec některý kulturní dům město koupí, případně který z nich.

Radnice chce vybudovat parkoviště pod hradbami, aby mohlo ulevit historickému centru od zaparkovaných aut. Proto se objevila myšlenka na přestěhování skateparku. Mladí uživatelé jízdy na prknech ale nabídli studii, která by umožnila výstavbu jak nového parkoviště, tak nového skateparku. Právě tuto studii budou zastupitelé projednávat na své příští schůzí.

(kas)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru