OBRAZEM: Hasiči zasahovali u požáru seníku v Černčicích celou noc. Objekt musí k zemi
Požár seníku v Černčicích na Lounsku. 3x foto hasiči Postoloprty, 3x foto hasiči Žatec
Louny

Lounsko - Celou noc bojovalo několik hasičských jednotek s požárem seníku v Černčicích na Podbořansku. Objekt zkrápěli vodou až do ranních hodin.

Ještě v devět hodin večer hasiči stále z místa vyváželi seno a ohořelý objekt prolévali vodou. Hodinu po půlnoci na místě zůstaly čtyři jednotky s 16 hasiči. "Zkrápějí a počkají do rána. Majitel si ráno zajistí těžkou techniku na stržení budovy," uvedl k zásahu mluvčí hasičů Ústeckého kraje Lukáš Marvan.

O požáru informovali hasiči v pondělí po 18. hodině. To už na místě zasahovalo celkem 11 hasičských jednotek. "Hoří stodola plná sena 70x30m, celá v plamenech. Uvnitř nejsou zvířata ani lidé. Byla využita mezikrajská pomoc Středočeského kraje," uvedl Lukáš Marvan. Z důvodu počtu zasahujících jednotek byl vyhlášen třetí stupeň poplachu.

foto

2801hasici1

2801hasici2

2801hasicizatec1

2801hasicizatec2

2801hasicizatec3

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru