Napadení mladíka z Lounska skončilo hospitalizací v nemocnici. Útočníka teď obvinili!
ilustrační foto: CC0
Louny

Lounsko - Napadení mladého muže z Lounska, k němuž došlo v listopadu loňského roku v jedné z obcí lounského okresu, vyústilo v trestní stíhání 41letého útočníka.

Tomu minulý týden vyšetřovatel sdělil obvinění z trestných činů ublížení na zdraví a výtržnictví. Obviněnému je kladeno za vinu, že ve večerních hodinách po předchozí slovní rozepři fyzicky napadl 21letého mladíka. K jednání mělo dojít na společné chodbě bytového domu před několika svědky.

"Agresor měl do poškozeného nejdřív strčit a poté, co před ním dotyčný začal couvat, ho měl ještě udeřit. V důsledku toho upadl mladý muž na schody nacházející se za ním. Přitom utrpěl zranění, která si vyžádala ošetření v nemocnici včetně krátké hospitalizace a následné několikatýdenní domácí léčení," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Útočník, který je stíhaný na svobodě, by se tak mohl v případě uznání jeho viny obávat až tříletého trestu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru